Gemeentepolis Twenterand

Iedereen verdient goede zorg. Ook als u een lager inkomen of een uitkering krijgt. Zeker als u vanwege chronische ziekte of beperking te maken heeft met hoge zorgkosten.

Daarom betaalt de gemeente Twenterand mee aan de kosten voor de premie van een goede zorgverzekering. Zo blijft de premie betaalbaar, bent u goed verzekerd en verkleint u de kans op onverwachte kosten. Deze zorgverzekering heet de ‘gemeentepolis Twenterand’. Wij werken hiervoor samen met zorgverzekeraar Menzis.

Naast de basisverzekering biedt zorgverzekeraar Menzis een speciaal aanvullend zorgpakket: Menzis GarantVerzorgd. Dit is een voordelige aanvullende verzekering die veel biedt bovenop het basispakket. Denk aan vergoedingen voor brillen en lenzen, de eigen bijdrage voor thuiszorg, fysiotherapie, tandartskosten, ziekenvervoer en nog veel meer. Kinderen zijn daarbij ook gratis meeverzekerd.

U kunt vanaf 1 januari 2017 bovenop het basispakket kiezen uit 3 pakketten (GarantVerzorgd 1, 2 of 3). Met Menzis GarantVerzorgd zijn uw voordelen:

  • De gemeente Twenterand betaalt mee aan uw premie
  • Menzis biedt een aantrekkelijke collectiviteitskorting op basispakket en aanvullend pakket
  • Geen medische keuring
  • Geen eigen risico meer bij het aanvullende pakket GarantVerzorgd 3
  • U krijgt meer zorg voor uw geld