Nieuws

apr.
12

Paasvieringen

Woensdag 12 april is en donderdag 13 april bent u welkom om een paasviering bij te wonen.

apr.
05

10 april Slotavond activiteitenseizoen

De commissie Welzijn Ouderen / afdeling Westerhaar organiseert als afsluiting van het activiteitenseizoen een gezellige slotavond.

apr.
03

't KoffiePunt

't KoffiePunt wordt georganiseerd door ZorgSaam Twenterand en is bedoeld voor inwoners uit de gemeente Twenterand.

mrt.
29

3 april Slotavond activiteitenseizoen

De commissie Welzijn Ouderen / afdeling Vriezenveen organiseert als afsluiting van het activiteitenseizoen een gezellige slotavond.

mrt.
14

Uitleg Matthaüs Passion in CCK2

Maandag 20 maart is in CCK2 te Vriezenveen een uitleg van de heer Jaap de Vries over de Matthäus Passion. Hij zal samen met zijn vrouw het verhaal vertellen samen met prachtige beelden en muziek. Het begint om 14.00 uur.

mrt.
08

Cliëntondersteuning in Twenterand

De vier partijen voor cliëntondersteuning in Twenterand hebben op 28 februari 2017 een presentatie gegeven aan de Wmo consulenten van de gemeente.

feb.
27

Mooi Leven - een fit brein

Een mooi leven, wie wil dat nu niet? Gezondheid speelt hierin een belangrijke rol. 

Uit het project LangGezond Twenterand  is gebleken dat inwoners (65 plussers) van de gemeente Twenterand zich zorgen maken over hun psychische conditie, hun geheugen.

feb.
27

Ervaar de gezonde effectiviteit en kracht van wandelen en doe mee

De Haere en ZorgSaam Twenterand starten samen op dinsdag 14 maart aanstaande met een wekelijkse wandelactiviteit. “Elke dag een aantal minuten wandelen kan je gezondheid, lichaam en geest transformeren.” Deelname is gratis en voor iedereen!