Nieuws

apr.
09

Studiekring 50 plus in Twenterand

Samen nieuwe onderwerpen verkennen en uitdiepen, kennis en meningen uitwisselen? Doe dan mee in een studiekring voor senioren, georganiseerd door Bibliotheek Twenterand en ZorgSaam Twenterand. Op 12 april is de eerste bijeenkomst.

feb.
19

Kookworkshop voor mannen die hun eigen boontjes willen doppen

Op dinsdag 13 maart 2018 start de kookworkshop voor mannen in het Kultürhus de Klaampe. Onder het motto ‘alle mannen kunnen koken’ wordt in vijf bijeenkomsten de basis gelegd voor ‘het koken’. Het is de laatste kookworkshop voor de zomer en er zijn nog enkele plaatsen vrij. De workshop wordt georganiseerd door ZorgSaam Twenterand in samenwerking met het Kultürhus de Klaampe in Westerhaar.

feb.
18

Computerclub.

De basisvaardigheden van de computer zijn onder de knie, maar soms blijft u zitten met een vraag. 

feb.
13

Hulp bij aangifte inkomstenbelasting 2017

ZorgSaam Twenterand biedt ook in 2018 hulp aan 65-plussers in Twenterand bij het invullen van de formulieren voor de Inkomstenbelasting 2017. Er worden hiervoor geschoolde belastingconsulten ingeschakeld.

feb.
12

Kroonjuwelen van Het Loo

Op maandag 19 februari wordt door de activiteitencommissie van ZorgSaam Twenterand een contactmiddag georganiseerd in de Suite (naast CCK) aan de Kerkstraat 2 in Vriezenveen. 

dec.
12

Kookworkshop voor mannen die hun eigen boontjes willen doppen

Onder het motto ‘alle mannen kunnen koken’ wordt op dinsdag 12 december de kookcursus voor mannen afgesloten. Tijdens de laatste bijeenkomst, de Grand Finale wordt er gekookt voor familie en vrienden. Maar nieuwe data zijn alweer gepland, waarvoor aanmelden nu al mogelijk is.