Nieuws

jun.
27

Thee, tablet en cookies en PhotoGrid

In het kader van de ZorgSaam Zomertour, waarin activiteiten de hele zomer(vakantie) door plaatsvinden, worden er in juli twee nieuwe activiteiten georganiseerd onder de noemer ‘Thee, tablet en cookies’ en ‘PhotoGrid’. U kunt zich hiervoor nu aanmelden.

jun.
23

​Helpende Handen voorziet in behoefte​

Dé webservice voor alle inwoners in de gemeente Twenterand – Helpende Handen – is nu één jaar in de lucht. ZorgSaam Twenterand, die deze webservice lanceerde, is tevreden over de resultaten. Met name de zogenoemde sociale kaart functioneert goed.

jun.
21

Fotowedstrijd 'Zomerplezier'

ZorgSaam Twenterand organiseert een fotowedstijd met als thema ‘Zomerplezier’. Zon, ijsjes, waterpret, picknick, vakantie: zomerplezier is overal te vinden. 

jun.
19

Magazine 2017 -2018

Naast informatie over onze organisatie, treft u in dit magazine een  overzicht van de welzijnsactiviteiten. 

jun.
06

Oude bekenden tijdens allerlaatste editie Flashbacklive:

‘Feest der herkenning’

Maar liefst 36 jaar lang bood jongerencentrum Flashback een podium voor regionale bands. Na een hele lange reeks is er zaterdag 10 juni voor het laatste livemuziek. Met oude bekenden als HIV (Hiphop In Vriezenveen), PC and the Crooks en huis-deejay Larstig.

jun.
02

Basisscholen ontvangen 6e editie van de Cultuurklapper

Enthousiast namen de vertegenwoordigers van 13 basisscholen uit Twenterand afgelopen maandag 29 mei de 6e Cultuurklapper voor het basisonderwijs 2017-2018 in ontvangst. “We zijn heel tevreden over het aanbod dat de lokale en regionale culturele aanbieders via deze weg aanbieden” vertelt één van de aanwezige leerkrachten.

mei
23

High tea bij 't Koffiepunt

Afgelopen donderdag  (18 mei) organiseerden de dames van 't Koffiepunt Vroomshoop bij Oos Plekkie een high tea voor kennissen en buurtbewoners. Het was een super geslaagde ochtend, met veel gezelligheid en heerlijke zelf gemaakte hapjes!