Nieuws

mei
23

High tea bij 't Koffiepunt

Afgelopen donderdag  (18 mei) organiseerden de dames van 't Koffiepunt Vroomshoop bij Oos Plekkie een high tea voor kennissen en buurtbewoners. Het was een super geslaagde ochtend, met veel gezelligheid en heerlijke zelf gemaakte hapjes! 

apr.
12

Paasvieringen

Woensdag 12 april is en donderdag 13 april bent u welkom om een paasviering bij te wonen.

apr.
05

10 april Slotavond activiteitenseizoen

De commissie Welzijn Ouderen / afdeling Westerhaar organiseert als afsluiting van het activiteitenseizoen een gezellige slotavond.

apr.
03

't KoffiePunt

't KoffiePunt wordt georganiseerd door ZorgSaam Twenterand en is bedoeld voor inwoners uit de gemeente Twenterand.

mrt.
29

3 april Slotavond activiteitenseizoen

De commissie Welzijn Ouderen / afdeling Vriezenveen organiseert als afsluiting van het activiteitenseizoen een gezellige slotavond.

mrt.
14

Uitleg Matthaüs Passion in CCK2

Maandag 20 maart is in CCK2 te Vriezenveen een uitleg van de heer Jaap de Vries over de Matthäus Passion. Hij zal samen met zijn vrouw het verhaal vertellen samen met prachtige beelden en muziek. Het begint om 14.00 uur.

mrt.
08

Cliëntondersteuning in Twenterand

De vier partijen voor cliëntondersteuning in Twenterand hebben op 28 februari 2017 een presentatie gegeven aan de Wmo consulenten van de gemeente.

feb.
27

Mooi Leven - een fit brein

Een mooi leven, wie wil dat nu niet? Gezondheid speelt hierin een belangrijke rol. 

Uit het project LangGezond Twenterand  is gebleken dat inwoners (65 plussers) van de gemeente Twenterand zich zorgen maken over hun psychische conditie, hun geheugen.