Nieuws

sep.
22

​Kom erbij! en eet gezellig mee

Kom dinsdag 26 september kennismaken met SamenZijn Vriezenveen en eet gezellig een (zelfgemaakt) broodje mee.

sep.
19

Kom erbij! en handletter mee

Wil jij leren hoe je zelf van die leuke handgeschreven posters en kaarten maakt die je tegenwoordig veel ziet? Kom dan naar de workshop Handletteren op woensdagochtend 27 september in de Dorpskamer Westerhaar.

sep.
11

Kom erbij! tijdens de Week tegen Eenzaamheid !

Voor het achtste jaar op rij vindt de landelijke Week tegen Eenzaamheid (donderdag 21 september – zondag 1 oktober) plaats. Tijdens deze week organiseren we verschillende activiteiten waarbij ontmoeting centraal staat. Ook stellen we een aantal bestaande activiteiten van onszelf en van andere organisaties ter kennismaking open.

sep.
07

Informatiebijeenkomst over eenzaamheid

ZorgSaam Twenterand en Coalitie Erbij organiseren in de Week tegen Eenzaamheid (21 september - 1 oktober) een informatiebijeenkomst over eenzaamheid. De informatiebijeenkomst is op dinsdag 26 september om 19.30 uur in Kulturhus De Klaampe. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor aanmelden.  

sep.
06

START contactmiddagen seizoen 2017-2018

Op maandag 18 september start  de Activiteitencommissie van ZorgSaam Twenterand  weer met de maandelijkse bijeenkomsten in de Suite bij de Grote Kerk in Vriezenveen.

aug.
30

Steeds meer senioren doen het: Get digital!

Steeds meer mensen hebben naast een computer een smartphone, iPad of een tablet. Dat geldt ook voor ouderen. Geen wonder, je kunt steeds meer met zo’n apparaat, als je tenminste weet hoe het werkt. ZorgSaam Twenterand, Bibliotheek Twenterand en SeniorWeb helpen senioren hiermee op weg. En echt iedereen kan het leren.

aug.
25

Het verzet kraakt

Er zijn geen gratis kaarten meer beschikbaar.     

aug.
22

​Cursus Typeworld in Bibliotheek Den Ham en Vriezenveen

De cursus TypeWorld is een uitdagende (blind)type cursus in game-vorm. De cursus bestaat uit 15 lessen van ongeveer een uur. Cursisten leren typen volgens het  tien vingers blind systeem. Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van een internetprogramma genaamd Typeworld.

aug.
01

Get digital! Kom naar de voorlichting voor senioren

Steeds meer mensen hebben naast een computer een smartphone, iPad of een tablet. Dat geldt ook voor ouderen. Geen wonder, je kunt steeds meer met zo'n apparaat als je tenminste weet hoe het werkt. ZorgSaam Twenterand, Bibliotheek Twenterand en SeniorWeb helpen senioren hiermee op weg. En echt iedereen kan het leren.