Nieuws

okt.
16

128 kinderen namen deel aan ‘Groot taartenfestijn’ in Westerhaar

Vanuit het project ‘Samen tegen Eenzaamheid’ en het thema van de kinderboekenweek ‘Vriendschap, kom erbij’ vond er afgelopen week een groot taartenfestijn in Westerhaar plaats. In totaal hebben 128 kinderen uit Westerhaar hun eigen taart ontworpen en versierd voor iemand die hun dierbaar is.  

okt.
15

Traditioneel jaarfeest voor senioren in Twenterand weer in zicht!

ZorgSaam Twenterand organiseert traditiegetrouw een feestelijke middag voor alle senioren uit Twenterand i.v.m. de Dag van de Ouderen.

Een lokale werkgroep, bestaande uit vrijwilligers én uit medewerkers van woon– en zorgcentrum Het Haarhuus en de Vriezenhof, geeft invulling aan het programma. Zij worden daarin ondersteund door de welzijnscoördinator van  ZorgSaam Twenterand. Vorig jaar genoten 450 Twenterandse senioren van deze feestelijke middag.

okt.
08

Krachtregie geeft jongvolwassen meiden meer zelfvertrouwen

Avedan ‘maatschappelijk werk’ en ZorgSaam Twenterand ‘jongerenwerk’ hebben gezamenlijk het project Krachtregie ontwikkeld. Krachtregie is gericht op jongvolwassen meiden en heeft als doel het zelfvertrouwen te vergroten om zo meer weerbaar te zijn.

okt.
08

Toon je Kunst Twenterand

Van 15 tot en met 19 oktober vindt de ‘Toon je Kunst Twenterand’ week plaats. Voorheen ook wel de WAK (week van de amateurkunst) genoemd. In deze week vinden er tal van activiteiten en workshops plaats in Twenterand. Natuurlijk allemaal in het teken van (amateur)kunst.

sep.
18

Week van de Ontmoeting

ZorgSaam Twenterand maakt van de landelijke week van de eenzaamheid “de week van Ontmoeting”. In deze week organiseert ZorgSaam Twenterand open lesdagen. Daarnaast organiseert zij samen met het Goeie Gevoel, een lokale ondernemer met veel ervaring op het gebied van workshops, een leuke activiteit.

sep.
18

Maak kennis met Studiekring Vroomshoop op 2 oktober

Mooie geraniums! Prachtige bloemen, maar om er nu de hele dag achter te moeten zitten? Niet zo aantrekkelijk. Wilt u wel eens andere mensen ontmoeten? Wilt u vooral geestelijk actief blijven? Dán is een Studiekring misschien iets voor u.     

sep.
06

Eenvoudige workshops

In het kader van de "week van de ontmoeting" worden er workshops georganiseerd.

aug.
23

Nieuwe locatie Eetmee

Eetmee Vriezenveen start op 24 september 2018 op een nieuwe locatie: restaurant Koebrugge aan het Oosteinde. Eigenaren Arif en Zareena stellen hun restaurant met veel enthousiasme beschikbaar als nieuw onderkomen voor de maandelijkse maaltijd van Eetmee in Vriezenveen. Iedereen is van harte welkom op de eerste Eetmee bij Koebrugge. Inloop vanaf 17.00 uur, maaltijd om 17.30 uur.