Nieuws

nov.
29

De kerstmaaltijd van Eetmee Vriezenveen wordt verplaatst

De kerstmaaltijd van Eetmee Vriezenveen bij restaurant Koebrugge kan door omstandigheden niet doorgaan op maandag 17 december. In plaats daarvan kan aangeschoven worden bij de nieuwjaarsmaaltijd op maandag 7 januari 2019.

nov.
13

Scoren met gezondheid

Gedurende 13 weken werken aan gezondheid, verschillende competenties, veerkracht, zelfvertrouwen, discipline etc.

nov.
07

Team Het Front zoekt vrijwilligers

Heb je een hart voor de Vroomshoopse jeugd? Ben je bereid twee maal per maand tijd vrij te maken voor hen? En vind je het fijn om in een team van vrijwilligers mee te draaien? Meld je dan aan als vrijwilliger voor team Het Front.

nov.
07

Lezing over werkzaamheden in de gevangenis de Karelskamp.

Op maandagmiddag 19 november geeft dhr. Geers, directeur van de Karelskamp P.I. (Penitentiaire Inrichting) Almelo een lezing over zijn werk in de Karelskamp. “Waar vrijheid ophoud en weer kan beginnen”. 

okt.
30

9 november Dag van de mantelzorg

Dag van Mantelzorg wordt in Twenterand gevierd op vrijdag 9 november as, dit jaar bij restaurant de Beuk in Den Ham. 

okt.
29

Dat opvoeden is soms ook verrekte lastig!

Voel jij je ook wel eens met de rug tegen de muur gezet ? Lijkt het alsof jij de meest strenge ouder bent? Wil je in gesprek met je kind of een jongere over seks, drugs of de smartphone en denk je HOE DAN?! Kom dan naar deze avond in Westerhaar.

okt.
16

128 kinderen namen deel aan ‘Groot taartenfestijn’ in Westerhaar

Vanuit het project ‘Samen tegen Eenzaamheid’ en het thema van de kinderboekenweek ‘Vriendschap, kom erbij’ vond er afgelopen week een groot taartenfestijn in Westerhaar plaats. In totaal hebben 128 kinderen uit Westerhaar hun eigen taart ontworpen en versierd voor iemand die hun dierbaar is.  

okt.
15

Traditioneel jaarfeest voor senioren in Twenterand weer in zicht!

ZorgSaam Twenterand organiseert traditiegetrouw een feestelijke middag voor alle senioren uit Twenterand i.v.m. de Dag van de Ouderen.

Een lokale werkgroep, bestaande uit vrijwilligers én uit medewerkers van woon– en zorgcentrum Het Haarhuus en de Vriezenhof, geeft invulling aan het programma. Zij worden daarin ondersteund door de welzijnscoördinator van  ZorgSaam Twenterand. Vorig jaar genoten 450 Twenterandse senioren van deze feestelijke middag.

okt.
08

Krachtregie geeft jongvolwassen meiden meer zelfvertrouwen

Avedan ‘maatschappelijk werk’ en ZorgSaam Twenterand ‘jongerenwerk’ hebben gezamenlijk het project Krachtregie ontwikkeld. Krachtregie is gericht op jongvolwassen meiden en heeft als doel het zelfvertrouwen te vergroten om zo meer weerbaar te zijn.