Kom erbij! en doe mee met de gedichtenwedstrijd

Ter gelegenheid van de Week tegen Eenzaamheid (21 september t/m 1 oktober) organiseert ZorgSaam Twenterand de gedichtenwedstrijd ‘Eenzaamheid toegedicht’. Dicht u ook mee?

Eenzaamheid is een onderwerp waar tegenwoordig veel over wordt gesproken. Diverse media en campagnes vertellen ons steeds vaker dat eenzaamheid een maatschappelijk probleem is waar we aandacht voor moeten hebben. Maar wat is eenzaamheid eigenlijk? En betekent eenzaamheid voor iedereen wel hetzelfde? 

Logo Week Tegen Eenzaamheid 2017

Met de gedichtenwedstrijd ‘Eenzaamheid toegedicht’ nodigt ZorgSaamTwenterand u uit om onder woorden te brengen wat eenzaamheid voor u betekent. Wat roept het begrip eenzaamheid bijvoorbeeld bij u op? Welke gedachten of beelden komen er bij u boven als u aan eenzaamheid denkt? Of hoe zou een wereld zonder eenzaamheid er volgens u uitzien? Kortom: welke eigenschappen dicht u eenzaamheid toe?

U kunt met de gedichtenwedstrijd meedoen door uw dichtwerk vóór  15 oktober naar ons in te zenden. Dit kan per e-mail of post, of bij één van onze Zorginformatie.Punten. De contactgegevens vindt u hier. Wilt u uw inzending voorzien van naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres?

De schrijver van het winnende gedicht wordt beloond met een gezellige prijs: een high-tea voor 2 personen bij  Lunchroom bij Saartje in Vroomshoop. Tevens wordt het winnende gedicht, mits hiervoor toestemming is gegeven, gepubliceerd in de eerst volgende editie van het seniorenblad SproakSaam en op de website van ZorgSaam Twenterand. Wenst u liever anoniem te blijven? Dan respecteren wij dat uiteraard ook.

Mocht u nog vragen hebben over de gedichtenwedstrijd, of over de Week tegen Eenzaamheid, neemt u dan contact op met Charon Wessels van ZorgSaam Twenterand.

Logo Kom Erbij Blauw Zonder Festival

Kom erbij!

De gedichtenwedstrijd is één van de activiteiten die ZorgSaamTwenterand onder het motto “Kom erbij!” tijdens de Week tegen Eenzaamheid organiseert. Een overzicht van deze activiteiten vindt u op hier.