Stel team samen en doe mee aan de FC Twente Cup

Strijd mee om de FC Twente Cup 2017-2018 en scoor in je wijk door een team samen te stellen via ZorgSaam Twenterand. Het gaat om de leeftijd 11 tot en met 16 jaar voor zowel jongens als meisjes. Als beloning levert het misschien wel trainingsballen of een compleet FC Twente tenue op.

Fc Twente Cup

Scoren met je team doe je door in jouw woonplaats (ook wel jouw wijk genoemd) activiteiten te verrichten. Hoe meer activiteiten je onderneemt in de zogenoemde kwalificatieperiode hoe meer beloningen je verdient met je team. Denk hierbij aan trainingsballen, wedstrijdkaarten, een FC Twente tenue en ga zo maar door.

Om kwalificatie af te dwingen voor het eindtoernooi moet je minimaal 250 punten halen. Deze punten verzamel je door elke maand minimaal 1 en maximaal 2 activiteiten af te werken in de vorm van buurtbijdrages, oefenwedstrijden of trainingen. In december is de Kick Off, waarna vanaf januari de activiteiten beginnen. Het eindtoernooi FC Twente Cup is in mei.

Houd bij de samenstelling van jouw team er rekening mee dat het uit minimaal 7 en maximaal 10 spelers bestaat. Je hoeft niet persé voetballer te zijn of deze sport te beoefenen. Geef je op bij Stef Lamberink, bel 06-1078 2238 of mail hem: slamberink@zorgsaamtwenterand.nl

Meer informatie is te vinden op de website www.fctwentecup.nl of via facebook.com/fctwentecup