Houtdorp

Het hutten bouw feest van Vroomshoop! Sinds 2016 wordt het houtdorp georganiseerd in Vroomshoop door een enthousiaste groep vrijwilligers met ondersteuning van ZorgSaam Twenterand.

Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen tijdens deze week hun eigen hut bouwen met hun vrienden. Fijn de hele week buitenspelen, bouwen en meedoen aan leuke activiteiten.

Houtdorp wordt elk jaar georganiseerd tijdens de eerste week van de Zomervakantie. Voor 2018 is de datum dinsdag 24 juli  t/m donderdag 26 juli. Houtdorp vindt plaats bij de IJsbaan in Vroomshoop bij het Zandstuve bos.

Houtdorp Vroomshoop

Donderdag 14 juni van 19.00 tot 21.00 uur  kun je je aanmelden bij JC het Front  (activiteitencentrum Het Punt) aan de Burgemeester Koetjestraat 2 (ingang aan de achterkant van het Punt). Bij een aantal van 120 kinderen is een deelnamestop. Geef uw kind dus tijdig op, want vol = vol

Je kan je individueel inschrijven of als groep van maximaal 4 personen.

Dit jaar zijn er twee groepen: 

  • A: groep 3 t/m 5   
  • B: groep 6 t/m 8

Deelname aan houtdorp kost € 15,00 per kind. Betaling bij opgave.

Gezinnen die gebruik maken van de voedselbank en jonge kinderen hebben die graag mee willen doen, kunnen kosteloos meedoen. Dit om ook kinderen die niet op vakantie gaan een fantastische vakantie spel week te bezorgen.

Het Houtdorp Vroomshoop kan niet zonder vrijwilligers: ouders, opa’s, oma’s, familieleden en buren die het leuk vinden om tijdens houtdorp te helpen. Jullie zijn van harte uitgenodigd. Hoe meer vrijwilligers we hebben, des te meer kinderen er mee kunnen doen. Voor de volgende taken zoeken wij nog vrijwilligers:

  • Het begeleiden van de kinderen bij de hut
  • Vaders & opa’s die handig zijn met hout om kinderen te adviseren en te helpen met het bouwen van een mooie hut
  • We zoeken nog hulp bij het verzorgen van eten en drinken voor de kinderen en de vrijwilligers
  • Hand- en spandiensten, dus handige mensen die van alles wat kunnen. Bijvoorbeeld bij het helpen met het voorbereiden  van de bonte avond.

Voor meer info over houtdorp kun je contact opnemen met Sylvia Hollander of bezoek de facebookpagina.