Saam'n op stap

Wilt u iets ondernemen op het gebied van activiteiten en dit gezamenlijk doen, omdat u het minder leuk vindt om het alleen te ondernemen dan kan ZorgSaam Twenterand u wellicht op weg helpen.

De opzet van dit project is om senioren, die dezelfde belangstelling of hobby hebben, met elkaar in contact te brengen. Het gaat om:

  • Er meer op uittrekken
  • Nieuwe mensen ontmoeten
  • Uw kennissenkring uitbreiden
  • Samen met iemand naar een beurs of winkelen
Om de ander te laten weten wat u zoekt, kunt u gratis een advertentie plaatsen in een speciale rubriek in één van onze informatiebladen. 'Saam’n op Stap' is dus geen huwelijks- of relatiebureau.

Hieronder vindt u één of meerdere advertenties.

18001 Wandelaar(s) gezocht m/v   Al enige tijd ben ik op zoek naar een wandelpartner in Westerhaar. Ik ben een wandelaar die ongeveer 5 km per uur kan wandelen.

Ik zou graag 1-1,5 uur per keer samen met iemand en/of meerderen wekelijks willen gaan wandelen.

Zelf ben ik een ervaren loper die voor een goede route kan zorgen en ook de omgeving redelijk goed kent. Interesse ?

19001 Koffiedrink maatje gezocht (v)    

Ik (een oudere heer) zoek om samen af en toe gezellig op stap te gaan, koffie te drinken, een autotochtje te maken en gewoon wat met elkaar te praten en vooral naar elkaar te luisteren, een aardige jongedame van 75 jaar of iets ouder. Ik ben in bezit van auto. 

Ik zou graag met enige regelmaat naar een mooi terrasje rijden om daar koffie te drinken en met elkaar te praten. 

Wilt u reageren of zelf een advertentie plaatsen?

Neem dan contact op met Loes Leemrijse; bereikbaar via telefoonnummer 0546- 481 456 of per e-mail: lleemrijse@zorgsaamtwenterand.nl