Centrum Jeugd & Gezin (CJG)

Met al uw vragen over opgroeien en opvoeden kunt u terecht bij het loket van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Twenterand, beter bekend als het Loes loket.

Opvoeden is een prachtige, uitdagende taak, waarbij je van alles tegen kunt komen. Mooie momenten van intens geluk, onvergetelijke ervaringen maar ook moeilijke situaties met verdriet, teleurstellingen en lastige keuzes. Dan is het goed om te weten dat je er niet alleen voor staat. Via het CJG biedt de gemeente ouders en opvoeders ondersteuning die ze nodig hebben.

Opvoeden? Loes geeft tips 

CJG-het-antwoord-op-vragen

Het loket is onlosmakelijk met het CJG verbonden: het inlooppunt voor informatie en advies. Vooral ouders en opvoeders van kinderen en jongeren tot 23 jaar kunnen bij deze herkenbare en toegankelijke vraagbaak terecht voor al hun vragen over opvoeden en opgroeien. Maar ook de jongeren zelf kunnen terecht bij het loket.

De loketten zijn laagdrempelig en vormen een herkenbaar inlooppunt. In Twenterand is het CJG loket / Loes loket in Vriezenveen, Vroomshoop, Westerhaar en Den Ham bij de Zorginformatie●punten ondergebracht.

Ga naar de website