Afsluitavond activiteitenseizoen Vriezenveen

Op maandag 16 april organiseert de commissie welzijn ouderen afdeling Vriezenveen een afsluitavond.

Op deze avond zullen vele senioren zich presenteren vanuit hun wekelijkse activiteit; vaak ook met een vleugje humor. Denk hierbij aan onder andere de Keep Fitgroep, de volksdansgroep en de gymnastiekgroep. Deze keer ook extra verrassingsoptredens, waarover we nog niets willen melden; dat moet u gewoon komen zien.

Als extra gezelligheid hebben we Jan Kivits wederom uitgenodigd om u te ontvangen met een sfeervol muziekje. In de pauze biedt dit zelfs gelegenheid om een dansje te maken. Al met al wordt dit vast een avond met veel gezelligheid. Alle welzijnsactiviteiten staan open voor nieuwe leden.

Nog even snuffelen aan een nieuwe activiteit? Kom dan deze avond kijken wat ze zoal doen en proef de gezellige sfeer van de wekelijkse activiteiten. Laat je hierover informeren op 16 april of bij Loes Leemrijse via de stichting ZorgSaam Twenterand; telefoon (0546) 481 456. Als afsluiting is er een verloting met erg veel leuke, praktische cadeaus.

Tijdstip, vanaf 19.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur) in CCK2 Kerkstraat Vriezenveen. 5 euro bedraagt de entree, inclusief twee consumpties en een lot voor de verloting. Opgave is niet nodig. Iedereen is welkom.