Afsluitavond activiteitenseizoen Westerhaar

Op maandag 23 april organiseert de commissie welzijn ouderen afdeling Westerhaar een  gezellige, feestelijke avond.

Op deze avond zullen vele senioren zich presenteren vanuit hun wekelijkse activiteit.Onder andere de volksdansgroep zal een aantal dansen presenteren, die ze afgelopen jaar hebben geleerd of veel hebben uitgevoerd. Hierbij ziet u dat dansen niet gebonden is aan een vaste partner; de groep danst soms per twee en andere keren in een kring. Daarnaast bieden ze ook u de mogelijkheid enkele dansen mee te doen; dit onder begeleiding van Gea Zwiggelaar. 

Zo zijn er meerdere activiteitengroepen die wekelijks bijeen komen en zich presenteren. Vooral de onderlinge gezelligheid binnen deze groepen zal ook blijken uit hun presentaties.

Daarnaast verzorgen Gerrit & Siny een muzikaal ontvangst en komt het zangkoor Levenslust enkele liederen zingen. Dit wordt vast een avond met veel gezelligheid. 

Nog even snuffelen aan een nieuwe activiteit? Kom dan deze avond kijken wat ze zoal doen en proef de gezellige sfeer van de wekelijkse activiteiten. Laat je hierover informeren op 23 april of bij Loes Leemrijse via ZorgSaam Twenterand; telefoon (0546) 481 456. 

De avond begint om 19.30 uur in het Hervormd Centrum, Hoofdweg 166 Westerhaar. Zaal is open vanaf 19.00 uur. De entree is gratis en u krijgt twee consumpties en een hapje aangeboden, maar we hopen wel dat u enkele loten koopt voor de verloting. Aanmelden is niet nodig: iedereen is welkom!