Gezelligheid én beweging bij de MBvO-gymgroep in Den Ham.

Ook u weet dat bewegen goed voor u is, maar ………

- U wilt  niet naar de sportschool

- U hebt geen zin om alleen te wandelen

- U wilt dan graag samen met anderen iets doen

Annet Aalvink biedt op dinsdagmiddag beweging voor senioren aan. Zij is een professionele docente en speelt graag in op uw wensen en mogelijkheden van senioren.

Sommige oefeningen worden zelfs vanuit een stoel gedaan omdat de bewegingen voor de deelnemers dan beter uit te voeren zijn. Naast individuele aandacht biedt Annet ook vele korte spelvormen aan. Alles om op een gezellige en ontspannen manier uw spieren te gebruiken.

Denk dus niet…. Dat is niets voor mij, maar kom nog vóór de zomerstop een keer kijken of doe mee! Ontdek zó of een gymuurtje een leuke invulling is voor u. Deelname aan de groep is bedoeld voor senioren vanaf 55 jaar. Zowel mannen als vrouwen kunnen deelnemen aan de gymlessen.

Nieuwsgierig geworden? Kom op dinsdagmiddag 8 mei en kijk of doe mee!  Vanaf juni heeft de groep vakantie; dus mooi tijd om even vóór uw vakantie te bekijken of het u iets lijkt. Neem makkelijk zittende kleding mee en een extra schoenen voor in de zaal.

Dinsdag van 14.15 uur -15.15 uur  of van 15.30 uur - 16.30 uur in de Beukenhage, Broekmaten 4 in Den Ham

Wilt u eerst meer informatie? Dan kunt u terecht bij Annet Aalvink: telefoon: (0546) - 575 766. Of vraag naar Loes Leemrijse, welzijnscoördinator bij ZorgSaam Twenterand, telefoon: (0546) – 481 456; e-mail lleemrijse@zorgsaamtwenterand.nl