Nieuws

aug.
26

Magazine ZorgSaam Twenterand

In de bijlage van de Twenterand Courant /GemeenteContact  do. 25-08-16 treft men het ZorgSaam Twenterand Magazine 2016/2017 aan.

aug.
23

Voorlichting digitale cursussen

Bibliotheek Twenterand en ZorgSaam Twenterand organiseren samen met SeniorWeb een voorlichting / informatie inloop over de verschillende digitale cursussen voor volwassenen / ouderen.

aug.
22

De Kakelklup zoekt deelnemers!

De Kakelklup is een super gezellige club voor mensen met een verstandelijke beperking.

jul.
22

12 oktober 2016: Beursvloer Twenterand

Op woensdag 12 oktober aanstaande vindt van 16.00 tot 18.00 uur de tweede Beursvloer Twenterand plaats in Activiteitencentrum Het Punt in Vroomshoop. Dit is een evenement waarbij maatschappelijke behoeften worden verhandeld. In 2014 is de Beursvloer Twenterand voor het eerst georganiseerd en was het een groot succes. Er werden toen 111 matches gemaakt met een totale waarde van € 45.000,-.

jul.
06

Vrijwilligers gezocht voor vol Houtdorp Vroomshoop

ZorgSaam Twenterand organiseert van 23 t/m 25 augustus het Houtdorp Vroomshoop - locatie ijsbaan in het Zandstuvebos - voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Omdat er zich veel meer kinderen hebben ingeschreven dan verwacht, is de lokale welzijnsorganisatie op zoek naar meer vrijwilligers.

jun.
14

Helpende Handen: soort marktplaats én vindplaats voor Twenterand

Op donderdag 23 juni aanstaande wordt een unieke website gelanceerd: Helpende Handen. “Het is een soort marktplaats voor de inwoners van Twenterand waar je gratis een vraag kunt stellen of hulp kunt bieden. Het is tevens een centrale vindplaats van welzijnsactiviteiten, voorzieningen, ondersteuning en zorg”, aldus coördinator Discha Langeler.

jun.
09

Extra impuls 'Samenwerkend sportief Vroomshoop'

Op dit moment wordt het gezamenlijk doel van het project 'Samenwerkend sportief Vroomshoop' een extra impuls gegeven. Door middel van het aanbieden van de instructeursopleiding Athletic Skills Model wordt dit vorm gegeven. Verenigingsondersteuners kunnen deze opleiding via dit project volgen.