Nieuws

jul.
06

Vrijwilligers gezocht voor vol Houtdorp Vroomshoop

ZorgSaam Twenterand organiseert van 23 t/m 25 augustus het Houtdorp Vroomshoop - locatie ijsbaan in het Zandstuvebos - voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Omdat er zich veel meer kinderen hebben ingeschreven dan verwacht, is de lokale welzijnsorganisatie op zoek naar meer vrijwilligers.

jun.
14

Helpende Handen: soort marktplaats én vindplaats voor Twenterand

Op donderdag 23 juni aanstaande wordt een unieke website gelanceerd: Helpende Handen. “Het is een soort marktplaats voor de inwoners van Twenterand waar je gratis een vraag kunt stellen of hulp kunt bieden. Het is tevens een centrale vindplaats van welzijnsactiviteiten, voorzieningen, ondersteuning en zorg”, aldus coördinator Discha Langeler.

jun.
09

Extra impuls 'Samenwerkend sportief Vroomshoop'

Op dit moment wordt het gezamenlijk doel van het project 'Samenwerkend sportief Vroomshoop' een extra impuls gegeven. Door middel van het aanbieden van de instructeursopleiding Athletic Skills Model wordt dit vorm gegeven. Verenigingsondersteuners kunnen deze opleiding via dit project volgen.

apr.
07

Welzijnsactiviteiten en diensten in trek bij Twenterandse inwoners

De welzijnsactiviteiten en diensten van ZorgSaam Twenterand zijn in trek bij de inwoners van de gemeente Twenterand. Ruim de helft van de doelgroepbevolking maakt hier gebruik van. De meeste inwoners, jong en oud, doen dit wekelijks. Dit blijkt uit de samenvattingsfolder ‘Feiten en cijfers 2015 ZorgSaam Twenterand’.

mrt.
10

Inwonersenquête over betrokkenheid

Maak kans op een cadeaubon

Slechts 15 minuten van jouw tijd voor een enquête

De gemeente Twenterand stelt inwoners centraal. Om meer inzicht te krijgen in de manier waarop inwoners betrokken willen worden en bij welke onderwerpen, laat de gemeente een inwonersenquête uitvoeren. Inwoners die meedoen aan het onderzoek kunnen ook hun mening geven over een actueel onderwerp, namelijk alcohol- en drugsgebruik onder jongeren.