Outdoorsports Vroomshoop

Het project “Outdoorsports” is sinds donderdag 24 januari 2019 van start gegaan. Het project heeft als doel om mensen te stimuleren om te gaan sporten en te bewegen. 

Dit willen wij doen door middel van sport- en beweegaanbod in de buitenlucht. De activiteiten vinden plaats op een mooie locatie bij de IJsclub Vroomshoop. Het aanbod zal divers zijn en vooral aansluiten bij de wens van de deelnemer. 

Voorbeelden van het huidige aanbod zijn wandelroutes met groene en fysieke spelen, mountainbiken en bootcamp. Op de donderdagochtend van 9:00 – 10:00 uur zijn er activiteiten voor 18 jaar en ouder (geen maximale leeftijd) en op de donderdagmiddag van 16:00 – 17:00 uur zijn er activiteiten voor 8 tot en met 17 jaar.

Outdoorsports

Er doen verschillende verenigingen en organisaties aan dit project mee. 

Sportieve Kans Twenterand komt voort uit een project vanuit ZorgSaam Twenterand en werkt voor dit project samen met de IJsclub Vroomshoop, Aquapark de Zandstuve en Dorpsraad Vroomshoop. 

Lijkt het u geweldig om lekker te gaan bewegen in de buitenlucht? U bent van harte welkom.


Voor aanmelden bij het project “Outdoorsports Vroomshoop” of meer informatie over de activiteiten, per mail of telefonisch, kan er contact opgenomen worden met Sportieve Kans Twenterand via sportievekanstwenterand@hotmail.com of via ZorgSaam Twenterand 0546 - 481 456.